Best

B.E.S.T.

¡Un estiu fantástic en anglés!

COM FUNCIONA B.E.S.T.?

Cada any triem un seguit de temes i activitats que ens ajuden a treballar, jugar i aprendre vocabulari nou cada setmana. Gaudirem amb Helen Doron English, on aprendrem amb divertits personatges, els acompanyarem en les seves aventures i, fins i tot, representarem obres de teatre! Tot això sense oblidar-nos de remullar-nos amb els jocs d’aigua!

Emmarquem el projecte d’aquest casal dins una total immersió lingüística en anglès, tret que ens defineix com a escola. Però també tenim presents els principis del moviment escola nova 21; d’aquesta manera, tenim dues idees clares. Per nosaltres l’infant és el centre de l’aprenentatge, i per tant busquem la seva participació activa en tot el procés (en aquest cas, en tot el casal) i, el més important, volem que aprenguin a través de l’experiència, el joc i la diversió.

Molt més que un estiu en anglès

Disfruta amb les nostres activitats

SORTIDES (TEMPORALMENT NO DISPONIBLE)

La sortida setmanal

Us donarem una samarreta per a cada nen. Cada setmana fem una sortida de tot el dia que té un objectiu principalment lúdic i a vegades inclou un taller o un espectacle. Els dies de sortida (divendres) tots portem obligatòriament la samarreta oficial del campus, adults i nens, i realitzem activitats diferents segons l’edat. També tenim sortides matinals entre setmana.

CatalanSpanish