Inscripcions

Cóm inscriures?

B.ES.T.

ESCOLA MARILLAC

L’Escola Marillac  ofereix el B.E.S.T. per 14ª any consecutiu. Ens ho hem passat molt bé tots plegats! Patis espaiosos, aules, menjador, gimnàs i teatre ens obren les seves portes cada any per gaudir de l’estiu en anglès. Com ja és habitual, podeu comptar amb el servei d’acollida per tal de facilitar una mica la compatibilitat d’horaris de les famílies.

SERVEI D´ACOLLIDA

Els pares que necessitin l’ acollida, ens ho consulteu si us plau.

* En cas de qualsevol dubte pot trucar-nos a 934592445.

Projecte pedagógic

  • Qui es pot apuntar?· Nens i nenes que tinguin moltes ganes de divertir-se i ampliar els seus coneixements d’anglès· Que hagin acabat qualsevol curs entre P-3 i P-6· Al setembre acceptarem alumnes que comencin P-3 aquest any.
  • Què necessitem per apuntar-nos?· descarregar i formalitzar el full d’inscripció· 1 foto· Fotocòpia de la Targeta Sanitària i el carnet de vacunes.
  • Pel que fa a la forma de pagament, es pot pagar tot d’un cop o fraccionat. Això permet abonar el 50% de l’import del curs el dia de la inscripció i el 50% el 22 de Juny (només per transferencia i domiciliació bancària)​.
  • Inscripcions: Inscripció en línia oberta des l’11 de maig o amb cita prèvia trucar a l’ 934592445

B.E.S.T. a la meva escola.

Treballeu a un centre escolar i us interessaria oferir B.E.S.T. als vostres alumnes? Pertanyeu a una A.M.P.A. i us sembla que B.E.S.T. és una bona proposta per als vostres nens? Contacteu i parlem-ne.

CatalanSpanish