Projecte pedagògic

PROJECTE PEDAGÒGIC

B.ES.T.

TOT UN REPTE

És una proposta per al temps de lleure de la temporada d’estiu per a nens i nenes entre 3 i 16 anys que té la particularitat que es duu a terme tenint l’anglès com a llengua principal. Un programa de lleure que posem en marxa des dels centres Helen Doron de Sagrada Família i Les Corts, amb la col·laboració de l’Escola Marillac des de ja fa onze edicions.

16

PROJECTE PEDAGÓGIC

Una oferta educativa de qualitat. Un programa d’activitats de vacances que dona continuïtat al pla educatiu que els teus fills desenvolupen durant tot l’any. Un espai on els nens es relacionen entre sí utilitzant l’anglès com a llengua vehicular. Una educació en valors mitjançant el joc, la experimentació, el treball en equip, la posada en pràctica d’hàbits de vida saludables i el respecte a les normes, l’entorn.

4

ARE YOU READY?

 

Perquè tenim molta experiència ajudant als nens a aconseguir un nivell d’anglès adequat a la seva edat, a més d’un alt nivell d’autonomia personal i bons hàbits de vida. Perquè sabem com potenciar la seva imaginació i creativitat i aconseguir que s’expressin amb naturalitat i confiança.

7

JUMP WITH JOEY HOLIDAY COURSE

Perquè estem preparats per educar-los en un context de convivencia, tolerancia i pertinença l grup. I eprquè, amb nosaltres, els nens es diverteixen molt i aconsegeixen comunicar-se en anglès de manera natural i senzilla.

5

ENGLISH THROUGH DRAMA

TREBALL PER PROJECTES

Què farem aquest estiu?

Viatjarem per diferents planetes, treballant  així diferents temes i habilitats!

Jocs d’aigua, tallers, manualitats, esports,  sortides…no ens fa por res!

Setmanes Dates Temàtica
1a setmana 25 juny – 28 juny Planet Biles (Esports)
2a setmana 1 juliol – 5 juliol Planet Kelly (Dança)
3a setmana 8 juliol – 12 juliol Planet Mercury (Música)
4a setmana 15 juliol – 19 juliol Planet Hawking (Ciència)
5a setmana 22 juliol – 26 juliol Planet Hepburn (Actuació)
6a setmana 29 juliol – 2 agost Planet Kahlo (Art)
7a setmana 2 set – 6 set Planet Arber (Jardineria)
15

TREBALL PER PROJECTES

CatalanSpanish