Projecte pedagògic

PROJECTE PEDAGÒGIC

B.ES.T.

TOT UN REPTE

És una proposta per al temps de lleure de la temporada d’estiu per a nens i nenes entre 3 i 12 anys que té la particularitat que es duu a terme tenint l’anglès com a llengua principal. Un programa de lleure que posem en marxa des dels centres Helen Doron de Sagrada Família i Les Corts, amb la col·laboració de l’Escola Marillac des de ja fa catorze edicions.

16

PROJECTE PEDAGÓGIC

Una oferta educativa de qualitat. Un programa d’activitats de vacances que dona continuïtat al pla educatiu que els teus fills desenvolupen durant tot l’any. Un espai on els nens es relacionen entre sí utilitzant l’anglès com a llengua vehicular. Una educació en valors mitjançant el joc, la experimentació, el treball en equip, la posada en pràctica d’hàbits de vida saludables i el respecte a les normes, l’entorn.

4

PARTICIPACIÓ ACTIVA

 

Perquè tenim molta experiència ajudant als nens a aconseguir un nivell d’anglès adequat a la seva edat, a més d’un alt nivell d’autonomia personal i bons hàbits de vida. Perquè sabem com potenciar la seva imaginació i creativitat i aconseguir que s’expressin amb naturalitat i confiança.

WhatsApp Image 2020-05-20 at 11.17.22 AM-2

DIVERSIÓ

Perquè estem preparats per educar-los en un context de convivencia, tolerancia i pertinença l grup. I perquè, amb nosaltres, els nens es diverteixen molt i aconsegeixen comunicar-se en anglès de manera natural i senzilla.

WhatsApp Image 2020-05-20 at 11.17.20 AM (1)-2

EDUCACIÓ

TREBALL PER PROJECTES

Què farem aquest estiu?

Aquest estiu visitarem diferents mons de fantasia i farem moltes activitats ambientades! 

Jugarem, ens disfressarem, buscarem tresors, pintarem, ens mullarem i ens ho passarem súper bé! No us ho perdeu! 

Cada setmana ens endinsarem en un món fantàstic i en cadascun aprendrem coses noves, ficant-nos en la pell dels personatges i gaudint al màxim. 

Setmanes

Dates

Temàtica

1a setmana

29 juny – 3 juliol

Superheroes

2a setmana

6 juliol – 10 juliol

Alice in Wonderland

3a setmana

13 juliol – 17 juliol

Harry Potter

4a setmana

20 juliol – 24 juliol

Jurassic Park

5a setmana

27 juliol – 31 juliol

Star Wars

6a setmana

1 set- 4 set

Històries Fantàstiques 

7a setmana

7 set – 10 set

Aventura a la jungla

Estiubest_TREBALL-PER-PROJECTES1

TREBALL PER PROJECTES

CatalanSpanish