Inscripcions

Cóm inscriures?

B.ES.T.

ESCOLA MARILLAC

L’Escola Marillac  ofereix el B.E.S.T. per 14ª any consecutiu. Ens ho hem passat molt bé tots plegats! Patis espaiosos, aules, menjador, gimnàs i teatre ens obren les seves portes cada any per gaudir de l’estiu en anglès. Com ja és habitual, podeu comptar amb el servei d’acollida per tal de facilitar una mica la compatibilitat d’horaris de les famílies.

SERVEI D´ACOLLIDA

* Matins de 8 a 9h. A l’escola MARILLAC. C/Sicília, 249.

* Tardes de 17 a 18h. A l’escola HELEN DORON. C/Roger de Flor, 264.
A les 16:50, quan obrim les portes de l’escola Marillac, el grup d’acollida serà acompanyat per un responsable a l’escola de Helen Doron.

* En cas de qualsevol dubte pot trucar-nos a 934592445-664 343 428.

Projecte pedagógic

  • Qui es pot apuntar?· Nens i nenes que tinguin moltes ganes de divertir-se i ampliar els seus coneixements d’anglès· Que hagin acabat qualsevol curs entre P-3 i 3r d’ESO· Al setembre acceptarem alumnes que comencin P-3 aquest any.
  • Què necessitem per apuntar-nos?· descarregar i formalitzar el full d’inscripció· 1 foto· Fotocòpia de la Targeta Sanitària·
  • Pel que fa a la forma de pagament, es pot pagar tot d’un cop o fraccionat. Això permet abonar el 60% de l’import del curs el dia de la inscripció i el 40% el 25 de maig. Podeu pagar en efectiu o bé domiciliat. Si trieu fraccionar-ho, el segon pagament sempre serà domiciliat.
  • Inscripcions: 23 d’abril, de 9:00 a 12:00h/16:00h-19:00h a Helen Doron English Sagrada Família (C/Roger de Flor, 264)

B.E.S.T. a la meva escola.

Treballeu a un centre escolar i us interessaria oferir B.E.S.T. als vostres alumnes? Pertanyeu a una A.M.P.A. i us sembla que B.E.S.T. és una bona proposta per als vostres nens? Contacteu i parlem-ne.

CatalanSpanish