Que fem?

Un estiu fantástic en anglés!

Sabem que les vacances escolars plantegen un problema d’atenció cap els nens per part de la majoria de les famílies. Per una banda els nens volen divertir-se durant les vacances i, per altra banda, els pares tenen la inquietud de saber que els seus fills gaudeixen del temps lliure mentre fan un bon aprofitament del temps de lleure.

QUE PROPOSEM NOSALTRES?

Aquest estiu als Happy Days de Helen Doron marxem de viatge per l’espai!

Cada setmana visitarem un planeta diferent i en cadascun aprendrem coses noves. Cada planeta té una temàtica diferent.

Utilitzant l’anglès com a llengua vehicular farem diferents activitats relacionades amb el tema de cada planeta.

Aquesta proposta és per infants de 3 a 12 anys. Els nens i nenes dins del casal es separen per grups d’edat i fan activitats dissenyades específicament per a la seva franja d’edat.

Per nosaltres, l’infant és el centre de l’aprenentatge i per això busquem la seva participació activa en tot el Summer Camp i a més volem que aprenguin a través de l’experiència, el joc i la diversió.

A Helen Doron comptem amb un bon equip de professors/es, tant pel que a fa a l’amplia experiència amb infants com per la seva formació i alt nivell en la llengua.

Aquesta és la 13ª edició d’aquest programa d’estiu que combina el lleure i l’aprenentatge en anglès i que posem en marxa des del centre Helen Doron Sagrada Família, amb la col·laboració de l’Escola Marillac.

La nostra fórmula és ben senzilla, però d’allò més efectiva. Com hem dit, ens avalen anys d’experiència. Així doncs:

  1. Fem una immersió total en la llengua anglesa.
  2. Oferim una programació que permet als nens jugar, divertir-se, fer amics i aprendre coses noves.
  3. Proposem un lleure de qualitat a preus populars.

Aquest any també presentem un nou projecte destinat a adolescents d’entre 12 i 16 anys.

REPORTERS AROUND THE CITY

  • Què farem? Explorar Barcelona de manera crítica. Com per exemple, creus que els turistes veuen la Barcelona de veritat? Què se’ls hi amaga?
  • Com ho farem? Farem sortides matinals a diferents punts de la ciutat. Mitjançant Instagram o Youtube crearem contingut digital sobre el que anem descobrint, tot en anglès!

 

Un estiu diferent

Disfruta amb les nostres activitats

CatalanSpanish